Új ‘játszótér’ gyerekeknek és szülőknek a fővárosban

Image result for hatszín teátrumHatszín Teátrum néven új kulturális központ nyílik a fővárosi Jókai utcában, ahol színházi tér, kávézó és könyvesbolt is várja a látogatókat 2017 április végétől. Az izgalmas és sokféle műfajú színházi előadások mellett a nyáron tematikus táborokkal várják majd a gyerekeket, de elkötelezettek a szülőség támogatása iránt is. Az ESZME pedig örömmel működik együtt velük ebben, ahogy szívesen ajánlunk színvonalasnak ígérkező kulturális programokat is gyerekeknek. A Hatszín Teátrum programjában olyan húzóneveket találunk, mint Janikovszky Éva, Nógrádi Gergely vagy Nádasdy Ádám.

Gálvölgyi Dorka, a színház igazgatója szívesen ajánlja áprilisi és májusi programjaikat gyerekeknek és felnőtteknek is. A színházi évad utolsó heteiben kínálnak Janikovszky Éva műveiből összeállított előadásokatt, gyereknyelvre lefordított operát, de a felnőtteknek is tartogatnak érdekességet: Nádasdy Ádám gondozásában a magyar irodalom legrosszabb verseit és a gyermekbántalmazás témáját feldolgozó programot is.

Az új ‘játéktér’ egy korábbi szakszervezeti művelődési ház helyén jött létre, egyik tulajdonosa a minőségi gyerekirodalom kiadását évtizedek óta küldetésének tekintő Móra Kiadó. További információk a színház honlapján: http://hatszin.hu/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s